Tabletták összetevői!

Sublingual tabletta (kék csomagolás – 30 db a csomagban) szabadon feloldódik a nyelv alatt, biológiai reszorpciója magas. Extrém gyorsasággal fejtik ki hatását. A feloldódó forma aktivitása igen magas, és gyakorlatilag azonnal a keringésbe kerül. Használata célszerű komplikált, súlyos eseteknél. Tabletta bevétele után 15 – 20 percig nem javasolt enni vagy inni.

Internal tabletta (rózsaszín csomagolás – 30 db a csomagban) a hatóanyag az emésztőrendszeren való áthaladást követően szabadul fel. Ez fizikailag legaktívabb forma. A tabletta ideális a hatóanyag belső szervekhez való eljuttatáshoz, elsősorban hosszantartó szedésnél, és megelőzésnél. Nagyobb mennyiségű vízzel kell bevenni.

Mindkét tabletta tartalmaz B6 és B12 vitaminokat, melynek NVR értéke 50 %. Ez azt jelenti, hogy az NRV értéktulajdonképpen azt a minimális beviteli mennyiséget jelenti, amire a népesség töbségének szüksége van a betegségek megelőzéséhez! A B6 vitamin esetében ez 1,5 miligramm. A B12 vitamin esetében pedig 0,00250 miligramm. A tabletták az egészség megőrzéshez ajánlott napi adagok felét sem tartalmazzák, tehát semilyen formában nem károsíthatják a szervezetet.